FAQ NYE’17

FAQ NYE’17.

Voor wie is NYE?
New Years Eve Zeewolde is het oud en nieuw feest voor de jongeren van Zeewolde. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom. De gemiddelde leeftijd op het feest ligt rond de 18 jaar.

Wie organiseert NYE?
NYE wordt georganiseerd door het bestuur van Groene Schuur in samenwerking met gemeente Zeewolde, sponsoren, vele vrijwilligers en met hulp van externe hulpdiensten zoals de brandweer, politie en GGD Flevoland.

Is NYE te vergelijken met een Groene Schuur feest?
Nee. NYE wordt georganiseerd door hetzelfde bestuur. Ook veel vrijwilligers helpen. Echter is de gehele organisatie structuur anders. Er lopen EHBO-ers, verkeersregelaars en beveiligers rond. Dit zijn allemaal gediplomeerde en/of gecertificeerde mensen die ingehuurd worden voor NYE. Vanuit de gemeente wordt een vergunning afgegeven.

Wat kost NYE?
Als bezoeker betaal je €12,50 per ticket, te koop bij Foto René Tuinte. Er kan ook gepind worden. Een muntje kost €2 en zijn per stuk te koop op het feest zelf. Deze munten zijn alleen tijdens NYE’17 te gebruiken. Munten pinnen is mogelijk vanaf €10. De prijzen kunnen zo laag blijven door de subsidie die de gemeente geeft, de vele sponsoren en alle vrijwilligers.

Hoeveel mensen werken er aan NYE?
Heel veel! 12 bestuursleden, meer dan 40 vrijwilligers, 11 maatschappelijke stage leerlingen, 12 beveiligers, vele sponsoren, 2 EHBO-ers en 3 verkeersregelaars. Vergeet niet het technisch personeel, artiesten en backstage personeel.

Hoe veilig is NYE?
NYE wordt georganiseerd door vrijwilligers met jaren lange ervaring, in samenwerking met Gemeente Zeewolde, politie, brandweer en GGD Flevoland. De beveiliging/het fouilleren wordt gedaan door een professioneel bedrijf.

Zijn alcohol en drugs toegestaan?
Alcoholische dranken worden verkocht aan bezoekers boven de 18 jaar. Bij de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd, een geldig identiteitsbewijs nemen is dus verplicht. Drugs zijn NIET toegestaan, ook geen blowtje, hierop wordt gefouilleerd. Dronken mensen zijn niet welkom, er kan bij de ingang gecontroleerd worden hierop.

Hoe kan ik de organisatie bereiken?
Makkelijkste manier om de organisatie te bereiken is door ons een Facebook bericht te sturen. Mailen kan ook: info@groeneschuur.nl U kunt ook de organisatie spreken op de Open Dag op 31 december van 13:00 tot 16:00.

Tussen 27 december en 4 januari zijn wij beperkt bereikbaar op: 06-57363402. Wordt er niet opgenomen? Spreek dan de voicemail in en u wordt teruggebeld. Op 31 december wordt er vanaf 22:00 weinig of niet meer gereageerd. Op 1 januari wordt er vanaf 19:00 weer gereageerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *